Over ons

Wat is een Huis van het Kind en waarom maakten wij deze website?

Samen elkaar ondersteunen

Het Huis van het Kind is een samenwerkingsverband van verschillende organisaties die zich dagelijks inzetten voor (aanstaande) ouders, kinderen en jongeren.
 
Zit je dus met een vraag? Ben je op zoek naar hulp en weet je niet meteen waar je terecht kan? Dan helpt het Huis van het Kind je graag op de goede weg.

Missie

Het Huis van het Kind wil het welbevinden van alle ouders, kinderen en jongeren in de regio bevorderen door de krachten van alle actoren die zich voor hen inzetten te bundelen in een sterk en open netwerk.

Visie

Het Huis van het Kind is een open en breed samenwerkingsverband van verschillende organisaties die zich dagelijks inzetten voor kinderen, jongeren, ouders en opvoedingsverantwoordelijken. De partners en hun aanbod vormen de kern van het Huis van het Kind en dragen actief bij aan de werking ervan. Actoren die zich inzetten rond opvoeding, gezondheid en psychosociale ondersteuning werken samen, op een laagdrempelige, toegankelijke en bereikbare manier, afgestemd op de noden van elk gezin en elk kind. Je kan bij onze partners terecht voor een gezellige babbel, workshops, lezingen, steun, hulp en alle bestaande info over opvoeding en gezondheid. De gebundelde krachten zorgen voor een gerichte ondersteuning.

Contactgegevens

Zavelstraat 30
9190 Stekene

(GPS: Kleistraat 1A)

Permanentie coördinator Huis van het Kind: woensdag van 9.00u-11.00u

Andere dagen op afspraak.

gezin@stekene.be

03 790 03 64